aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_3037 aDSC_3037

Matthew, Willstrop i Ashour si vybírají pauzu

21.08.2014 05:54

Konec léta a část podzimu se budeme muset na světových turnajích obejít bez squashového umění tří hráčů TOP 10 žebříčku PSA. Jako první oznámil začátkem srpna herní pauzu Nick Matthew. Po svém úspěšném vystoupení na hrách Commonwealthu v Glasgow na přelomu července a srpna, kde Nick získal zlato v soutěži jednotlivců, oznámil herní přestávku v délce trvání dvou měsíců. V červnu 34 letý Nick podstoupil operaci kolene a v nejbližších dnech očekává se svou ženou Esme narození prvního potomka. Nyní se chce bývalá světová jednička a několikanásobný mistr světa věnovat své rodině a odpočívat. Jak sám Nick uvedl, vynecháním několika turnajů předpokládá pokles jen v rámci TOP 4 žebříčku PSA a odpočinutý potom s velkou chutí z této pozice zaútočí na příčky vyšší. Před zraky diváků se Nick vrátí v říjnu na US Open.

Druhým, kdo dočasně zmizí divákům z očí je další Angličan James Willstrop. Nucenou pauzu si vezme od září, kdy podstoupí operaci kyčle. Jamese naopak na US Open neuvidíme.

Poslední hvězdou, která je nucena abstinovat od hraní, je Ramy Ashour stále se potýkající s nedoléčeným zraněním kolenní šlachy. Před nadcházejícím turnajem v Hong Kongu lékaři Ramymu nedoporučili start. Jak dlouhá bude pauza tohoto Egypťana, se jen těžko odhaduje. Budeme doufat, že doléčení Ramyho nohy proběhne dobře v nejbližších týdnech a do konce roku se ještě jeho famózní hry dočkáme.



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net