aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_2099 aDSC_2099

Žijme sportem! - squash

07.12.2013 13:29

...  aneb, jak si vybrat ten správný sport pro sebe nebo své dítě! V sobotu 7.12. ráno v 8:40 bude na ČT SPORT odvysílán dvacetiminutový dokument z pravidelného cyklu ČT - Žijme sportem! Nejbližší sobotní díl je věnován squashi. Pořad si klade za cíl přiblížit jednotlivá sportovní odvětví široké veřejnosti a především mládeži. Má pomoci rodičům v jejich rozhodování, na jakou sportovní dráhu své dítě nasměrovat.

Na každý prezentovaný sport se reportáž dívá z různých úhlů, hodnotí jeho finanční a fyzickou náročnost, od kolika let je který sport pro děti vhodný, co vše obnáší potřebná sportovní výbava, zda je možné podívat se s vybraným sportem do zahraničí, jaké je možné uplatnění sportovců v pozdějším věku a mnoho dalšího. Diváci se dozvědí, jak probíhá trénink, jak často se takový sportovní oddíl navštěvuje, jaké jsou frekvence závodů nebo turnajů. Důležitý je i pohled sportovního lékaře - co který sport přináší rozvoji dítěte, proč se mu věnovat, jaké jsou jeho záporné stránky, jaká je vhodná sportovní strava a životospráva.

Reportéři pořadu se vždy podívají do dvou klubů, jednoho v Čechách a druhého na Moravě a přiblíží nám chod sportovního oddílu v obou místech. Squashový díl se podívá do pražského Squashcentra Strahov a ostravského sportovního centra FAJNE. 

Pokud tedy nechcete přijít o pohledy na squash očima domácích squashových hráčů, trenérů a funkcionářů jako Jan Koukal, Lucie Fialová, Anna Klimundová, Eliška Jirásková, Karolína Fuzy, Jaroslav Příhoda, David Tománek nebo Tomáš Cvikl, nepropásněte jednu z možností pořad shlédnout. Pro ty, kteří v sobotu nemají možnost ČT SPORT vidět, následovat budou dvě reprízy: ve středu 11.12. v 7:40 a v pátek 13.12. ve 13:15. K dispozici bude i internetový přenos, odkaz na video doplníme po zveřejnění.

 



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net