aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_8049 aDSC_8049

Squash and Sun

30.01.2014 08:09

Vzhledem k mrazivému počasí, které nás momentálně v Čechách obklopuje, je možná právě teď ten nejlepší čas naplánovat letní dovolenou :-). Lámete si hlavu, jak udělat radost rodině i sám sobě? Jak spojit odpočinek u moře se cvičením a oblíbeným sportem? Jednoduše … jen musíte za squashem a sluncem do Řecka :-).

Cestovní agentura Squash and Sun se snaží poskytnout hráčům squashe a jejich rodinám nezapomenutelné prázdniny a skvěle strávený volný čas společně s možností zahrát si jejich sport. V nabídce jejich destinací, najdete místa s krásnou krajinou, bohatou historií, teplým počasím, azurovou vodou a výbornými restauracemi.

Poskytují ubytování v hotelech se squashovými kurty přímo v areálu, nebo nepříliš vzdálené pěšky. Rezervace skrz tuto agenturu navíc zajišťuje speciální slevy pro hráče squashe a squashové kluby. Hráči všech úrovní si navíc mohou zamluvit přes Squash and Sun zamluvit trénink s bývalým řeckým hráčem PSA - Petros Tzamaloukas (nejlepší umístění kariéry na PSA 105), který je zároveň zakladatelem i organizátorem celé agentury. Nebo se hráči mohou zúčastnit i některého z místních turnajů.

foto: squashpetros.com

Squash and Sun nabízí i mnoho jiných aktivit - windsurfing, výlety, plavby lodí, potápění a další. Agentura slibuje osobní přístup, širokou nabídku destinací a pomoc při výběru. V nabídce jsou tato místa: Athény, Mykonos, Rhodos, Kréta, Korfu, Kos a další.

Pokud vás zaujalo, více najdete na www.squashandsun.com :-)

autor: Veronika Vanišová



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net