aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_7329 aDSC_7329

Mistrovství Evropy týmů 2016 Varšava

05.05.2016 15:29

AKTUALIZOVÁNO Oba české týmy slaví zlato v 2. divizi ME týmů 2016!!! Ženy porazili Španělsko 2:1 a muži přehráli Švýcarsko 2:1. Příští rok si tak české týmy zahrají v elitních evropských skupinách.

6.5.2016 Porážíme Wales a postupujeme do elitní divize 1. Zítra finále v divizi 2 v 11:00 se Švýcarskem na kurtech 7. a 8.

České hráčky porazily Maďarsko 3:0, což definitivně znamená, že postupují zpět do elitní divize mezi 8 nejlepších týmů Evropy. V sobotu naše ženy čeká ještě poslední a nejtěžší utkání se Španělkami. Nálada v týmu je bojovná, souboj o konečnou první příčku v divizi je jasný! Zápas začíná na kurtu číslo 3 v 11:00.

5.5.2016 Stručně řečeno, našim se daří a stále zůstávají neporaženi - jak ženy, tak muži. Veliká gratulace. V týmech panuje pohoda a to je důležité do pátečních bojů. Ve čtvrtek ráno jako první nastoupil na kurty tým mužů a ve skupině D porazil Belgii 4:0 a vybojoval si tak lepšího soupeře na odpoledne v bojích o postup do semifinále druhé divize. A semifinále se podařilo, kluci smetli Maďarsko ve velikém stylu 3:0 (Martin Švec za rozhodnutého stavu už nehrál). Toto vítězství zajistilo českým squashistům semifinálový zápas s Walesem. V případě, že ho vyhrají, mají jistý postup do 1. divize v roce 2017. Sledujte online přenost z kurtu číslo 7 v pátek ve 12:00

Naše ženy si nejdříve v pravé poledne poradily se Švýcarkami bez ztráty zápasu 3:0. A večer je čekala paráda s možností hrát na skle proti domácím. A opět ve velikém stylu, sestava Kolářová, Feřteková a Kubáňová zvítězila 3:0 a celý ženský tým se tak blíží svému cíli ... obsadit první nebo druhé místo v divizi (týmy tu hrají každý s každým) a vrátit se do té elitní. V pátek nastoupí české squashistky proti Maďarsku v 10:00 na "našem" oblíbeném kurtu 4.

4.5.2016 I čeští muži neměli v prvním utkání problémy a bez ztráty setu porážejí Chorvatsko 4:0. Honza Koukal pouze trénoval a koučoval, do zápasů dnes nezasáhl. Ve čtvrtek ráno v 10:00 sehrají naši muži druhý zápas ve skupině D proti Belgii.

České squashistky mají za sebou úspěšný vstup na ME týmů. Porážejí Rakousko 3:0 (na kurtě se představila Olga Kolářová, Anička Klimundová a Zuzka Kubáňová). Gratulujeme!! Další zápas ve čtvrtek ve 12:00 se Švýcarskem a v ten samý den večer v 18:00 ještě s Polkami na skleněném kurtu.

Live streaming na TOMTO odkaze.

3.5.2016 Do Varšavy odcestovala výprava českých hráčů a hráček na ME týmů dospělých. Cílem pro obě naše družstva je postup z druhé divize do elitní první. Ženy hrají v sestavě Zuzka Kubáňová, Anička Klimundová, Olga Kolářová a Eva Feřteková. Oporou mužského týmu bude Jan Koukal jako hrající kouč, dále pak na soupisce najdeme Dana Mekbiba, Martina Švece, Petra Martina a jako náhradníka Jakuba Solnického.

Ve středu se nejdříve na kurtech představí již v 10:00 ženy v zápase proti Rakousku. Ženská družstva druhé divize hrají ve skupině šesti týmů každý tým s každým, do elitní skupiny postoupí dva nejúspěšnější. Naše hráčky si postupně zahrají s: Polskem, Rakouskem, Maďarskem, Španělskem a Švýcarskem. Dnes je čeká pouze jeden zápas. Ve čtvrtek první zápas ve 12:00 se Švýcarskem.

Muži mají postup složitější. V kvalifikaci musí nejdříve postoupit do dalších bojů ze své skupiny D, kde je nalosovaná ještě Belgie a Chorvatsko. Teprve potom se odehrají závěrečné boje o dvě postupová místa do elitní první skupiny. Naši muži vstoupí do soutěže ve středu večer ve 20:00 zápasem s Chorvatskem. Ve čtvrtek v 10:00 pak hrají proti Belgii.



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net