aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_5011 aDSC_5011

ME klubů 2016 v Anglii

14.09.2016 11:25

AKTUALIZOVÁNO Naše hráčky v sobotu nastoupily do svého posledního zápasu na šampionátu s Finkami. Hrálo se o konečné páté místo. Zuzka jako první na jedničce urvala pětiseťák proti Birgit Coufal, výborný výkon! Hanka potom předvedla to samé proti finské čtyřce Sanna Koivumaki 3:2 a bylo rozhodnuto. Jako třetí je do hry ještě nastoupila Katka, finská hráčka si chtěla zahrát, ale na výsledku už to nic změnit nemohlo. Evča šetřila bolavou nohu. Gratulujeme hráčkám FOTOROBOT ke skvělému vítězství. V rámci turnaje prohrály pouze s favorizovanými týmy Anglie a Francie v základní skupině.

16.9.2016 FOTOROBOTKY porážejí Maďarky 3:0 a zítra si zahrají o konečnou 5. příčku s Finskem. Do zápasu dnes poprvé nastoupila Katka a zvládla své utkání na výbornou. Evča vybojovala své utkání 3:1, když ve čtvrtém otáčela z 7:10 na 14:12 a Zuzka podpořila tým 3:0. Gratulace do Anglie!!!

České hráčky v pátek porážejí 2:1 Skotsko (Zuzka 3:1, Evča 3:1, Hanka velmi těsně 2:3) a získávají tak výhodnější pozici v bojích o konečné 5. - 8. místo na ME klubů. Velká gratulace a těšíme se na další rozlosování, které bude dostupné ještě dnes.

15.9. 2016 České hráčky si dnes ve čtvrtek v Pontefractu spravily náladu, podrtily irský Sutton LTC 3:0 a dnes mají padla. Už je čeká pouze relax, regenerace a dětské hřiště před zítřejším posledním zápasem ve skupině B se Skotskem (v 11:00 našeho času). Evča odehrála zápas ne ve 100% kondici, zatejpovaná, ale podařilo se. Gratulujeme!

České hráčky za sebou mají dva nejtěžší zápasy ve skupine s výše nasazenými kluby. FOTOROBOTKY jsou nasazené jako tým č.7. V dopoledním zápase s Pontefractem nastoupily do zápasu Zuzka, Eva a Hanka a utkání dopadlo 0:3 (na sety 0:9, na míčky 45:99). Odpoledne tým nastoupil ve stejném složení. Eva Feřteková týmové vystoupení okomentovala slovy: "Hanka sahala po obratu ve čtvrtém setu a témeř se povedlo, ale nakonec to bylo 1:3. Zuzka nabírala zkušenosti s Natálií Gringham a já jsem hrála docela dobře s Laurou Pomportes. Bohužel jsem ve druhém setu za příznivého stavu 9:8 vepředu podklouzla a ve třetím setu jsem uz moc běhat nemohla. Takže se to teď snažím do zitra vyřešit společně s místním fyzio. Ale věřím, že to do zítra rozmasírujeme a moc to neztuhne, chci nastoupit!"

14.9.2016 V anglickém Pontefractu odstartovalo Mistrovství Evropy klubů 2016. Možnosti se ho účastnit využil vítězný český extraligový tým žen FOTOROBOT a české hráčky ve složení Zuzka Kubáňová, Eva Feřteková, Hanka Vavříková a Katka Vágnerová vyrazily do Anglie otestovat své squashové dovednosti.

V 11:30 našeho času se FOTOROBOTky utkají s místním týmem Pontefractu, odpoledne ve 15:30 nastoupí proti francouzskému Mulhouse.

Týmy mužů:

Týmy žen:



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net